(ВІДЕО) Луганський загін посилює протиепідемічні заходи

НАЗАД
30 липня 2020 13:29

Загострення епідобстановки, зростання кількості випадків захворювання на COVID-19, потребує проведення додаткових протиепідемічних заходів. Зокрема, Луганський прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса нарощує обсяги дезінфекції

Температурний скринінг, щоденний медичний огляд, масковий режим уже стали звичкою для прикордонників. Водночас, особливу увагу зосередили на спеціальній обробці транспортних засобів.

Так, поточного тижня дезінфекція службових автомобілів проводилася у відділі прикордонної служби «Золоте», що на лінії розмежування.  Обробку пройшла вся автомобільна техніка підрозділу. Дезінфекцію із використанням спеціальних розчинів провели за допомогою мобільного автомобільного комплексу спеціального призначення SANIJET. Додатково обробили місця найбільшого контакту з руками – ручки, поручні та тримачі. 

Варто зазначити, що автомобільний комплекс SANIJET отриманий в рамках міжнародно-технічної допомоги від Королівства Норвегія. Розвиваючи міжнародну співпрацю, Державна прикордонна служба на сьогодні є одним із лідерів з переоснащення за стандартами НАТО.

Завдяки комплексному підходу на сьогодні вдається запобігати захворюванню персоналу Луганського загону на COVID-19, тому прикордонники залишаються на варті.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси